Una xerrada dóna a conèixer la reforma laboral entre els empresaris santcugatencs


  • Comparteix:

Joan Hidalgo durant la seva presentació

Joan Hidalgo durant la seva presentació

La negociació col·lectiva particularitzada a cada empresa permetrà a les companyies adaptar-se millor a les conjuntures productives i de mercat i així s'afavorirarà la seva viabilitat, segons l'advocat especialista en dret laboral del bufet BarcelonaAdvocats (BAa) Joan Hidalgo. Ho ha dit durant una conferència a l'@Sant Cugat Bussines Park organitzada per l'assessoria santcugatenca GAP a la qual també hi ha participat el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas. El responsable de l'àrea econòmica de l'Ajuntament ha destacat aquesta iniciativa com una mostra de la voluntat de les companyies locals de compartir coneixement.

Prop d'una quarantena d'empresaris han assistit a la conferència que ha tingut lloc aquest divendres i que ha servir per explicar els detalls de la reforma laboral. L'advocat Joan Hidalgo destaca els canvis en la negociació col·lectiva com el punt més rellevant de la nova llei.

Joan Hidalgo

Que el conveni d'empresa prevalgui sobre convenis superiors fa que les empreses es puguin adaptar millor. És el punt més important.




La xerrada ha estat una iniciativa conjunta entre l'assessoria santcugatenca GAP i el despatx d'advocats barceloní BAa. El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, que ha fet la presentació de la xerrada, considera molt positiu aquesta mena de col·laboració entre empreses i la difusió de coneixement que suposen.

Carles Brugarolas

Tenim la sort que les empreses de la ciutat estan disposades a compartir coneixement. En aquest cas han fet difusió de la reforma laboral.





Després de la xerrada, s'ha obert un torn de preguntes on els assistents han aprofundit sobre algunes qüestions més concretes d'aquesta reforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.