Cugat tv 'batega' amb el nou reportatge de 'Ciutat d'Emprenedors'


Temes relacionats

Dues empreses santcugatenques, guardonades als Premis Cambra (21/jun/11)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2010 ja estan en marxa ( 5/nov/10)

L'empresa santcugatenca Atbach ha rebut el Premi a l'empresa amb més responsabilitat social (23/set/10)


  • Comparteix:

BATEC permet una major independència en l'usuari

BATEC permet una major independència en l'usuari

Ajudes Tècniques Bach, més coneguda per l'acrònim ATBACH, és una empresa especialitzada en la fabricació, importació i distribució de productes de gamma alta per a discapacitats. L'activitat principal de la companyia, nascuda fa set anys a Sant Cugat, és el desenvolupament de la primera 'handbike' fabricada íntegrament a l'Estat espanyol, BATEC, que l'any que ve prepara el salt a Europa. El nou reportatge del 'Ciutat d'Emprenedors' de Cugat tv condueix l'espectador a l'interior d'ATBACH per conèixer de prop aquesta iniciativa. Coneix de prop ATBACH amb el nou reportatge de Cugat tv

Nascuda fa set anys de la iniciativa dels germans Pau i Lluís Bach, ATBACH és la primera empresa catalana dedicada a la fabricació de 'handbikes', unes bicicletes propulsades exclusivament pels braços.

Especialitzada en la importació i distribució de productes de gamma alta per a discapacitat, l'ànima del projecte és BATEC, una 'handbike' adaptable a les cadires de rodes que permet una major independència de l'usuari. Actualment hi ha dos models de BATEC, un de propulsió manual i un altre d'elèctric.

Els plans de futur de l'empresa passa per la internacionalització de BATEC, una iniciativa que veurà la llum a principis de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.