Presència santcugatenca a la fira internacional Alimentaria de Barcelona


Temes relacionats

El Mobile World Congress omple de professionals els hotels de la ciutat (27/feb/12)


  • Comparteix:

La fira Alimentaria de 2010 / Font: Alimentaria-bcn.com

La fira Alimentaria de 2010 / Font: Alimentaria-bcn.com

Un total de sis empreses amb seu santcugatenca participen aquest dilluns a la fira Alimentaria, que té lloc fins dijous a Barcelona. Es tracta de Liven, Cal Saboi, Zanuy, Cartobol, USA Dry Pea & Lentil Council i Estrel Ingredients, que formen part dels gairebé 2.500 expositors internacionals que presenten els seus productes en aquesta trobada biennal dedicada a l'alimentació i la beguda.

Empreses de tot el món dedicades al menjar i la beguda se citen aquest dilluns i fins dijous al recinte de Fira de Barcelona per exposar les seves innovacions i explorar nous mercats. El 2010, la trobada va tenir una assistència superior als 140.000 visitants, dels quals més d'una quarta part venien d'altres països.

Tot i això, la celebració d'aquest saló no ha tingut gaire repercussió als hotels de la ciutat com sí que va succeir durant el congrés mundial de telefonia mòbil, celebrat el febrer també a la capital catalana. Només l'hotel Adaggio, situat a Can Sant Joan, i el Holiday Inn, a tocar de l'AP-7, han registrat una ocupació superior a l'habitual.

Els prínceps d'Astúries han inaugurat el saló internacional d'alimentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.