El Grup de Suport a la Vaga General prepara tallar les carreteres amb piquets informatius


  • Comparteix:

El grup ha exposat les seves raons a la seu del Casal Popular la Guitza

El grup ha exposat les seves raons a la seu del Casal Popular la Guitza

El nou Grup de Suport a la Vaga General de Sant Cugat demana el suport dels santcugatencs a la vaga general i ha anunciat que preparen el bloqueig de les vies d'entrada i sortida de la ciutat. L'assemblea de suport a la vaga, formada per la CUP, l'Assemblea de Joves (AJSC), el Casal Popular la Guitza, Endavant, la Federació de Treballadors de Catalunya (FTC) i els sindicats de CGT a l'Ajuntament i Hewlett-Packard (HP), entre d'altres, ha destacat el retrocés que suposa per a la classe treballadora la reforma laboral i han instat la població a fer també una vaga de consum.

El portaveu de la Federació de Treballadors de Catalunya al comitè d'empresa de Delphi, Antonio Martín, ha explicat que estan coordinant-se amb els altres comitès de centres santcugatencs com HP, Catalana Occident, Banc Sabadell i EDF, entre d'altres, per aïllar Sant Cugat durant la vaga general.

Antonio Martín

Amb companys d'altres empreses estem coordinant-nos per posar piquets informatius a les carreteres que bloquegin la ciutat




El membre de la CUP Arnau Martorell ha anunciat un seguit d'actes que durant tota la setmana informaran i promouran la vaga general. Concretament, dilluns vinent, a partir de les set de la tarda, tenen previst una xerrada informativa a la plaça d'Octavià sobre la necessitat de secundar la vaga. Dimecres, el dia abans de la jornada de vaga, faran una cercavila informativa a partir de les set des de la plaça Octavià. Dijous hi haurà una concentració a les dotze del migdia davant l'ajuntament.

Arnau Martorell

El dia de la vaga fem una concentració a les dotze del migdia davant l'ajuntament i esperem paralitzar la ciutat.





L'assemblea confia en l'èxit de la vaga general però ha fet una crida a no aturar-se i a seguir la lluita a partir del l'endemà.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No entenc aquesta mena de impossició....? aixó es Democracia?UF! a mi em produeix al veure aquestes actituts incredulitat per als qui ho provoquen.Crec que ha d´haber-hi Llibertat per protestar i Llibertat d´Expressió,nomès faltaría,ara el que no estic gens d´acord amb provocar aldarulls i Obligar a tothom a actuar de la manera que sovint incivilitzats "piquets" els ve pel cap.No s´adonen o s´han parat a pensar el Mal que poden provocar a moltes persones....' a no..... !!!! Vinga paralitzem la ciutat i Visca la Pepa!Sovint els veus que s´ho pasen PIPA.No senyors aixi no es fan les coses

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 23/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.