L'empresa constructora dels pisos públics del Camí de la Creu, en concurs de creditors


Temes relacionats

Promusa construirà 150 habitatges el 2012, entre venda i lloguer (11/oct/11)

Els pisos de Promusa de l'avinguda Francesc Macià ja tenen llista d'adjudicataris (12/gen/11)


  • Comparteix:

Els habitatges de Francesc Macià, gestionats per Promusa

Els habitatges de Francesc Macià, gestionats per Promusa

L'empresa TAU Icesa, encarregada de la construcció de la promoció d'habitatge públic al carrer Camí de la Creu, ha entrat en concurs voluntari de creditors. L'edifici, ubicat als antics terrenys del Centro Popular Andaluz (CPA) i l'empresa Marma, ocupa una extensió de 7.500 metres quadrats i preveu la creació de 42 habitatges, 61 aparcaments i 52 trasters. Promusa ha enviat una carta als adjudicataris notificant que les obres es reprendran la segona quinzena d'abril, segons les previsions.

La construcció està ubicada als terrenys que anteriorment ocupava el Centro Popular Andaluz (CPA) i l'empresa de components Marma, i ocupa una extensió de 7.500 metres quadrats.

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, s'ha posat en contacte amb els adjudicataris a través d'una carta on s'informa del concurs de creditors de l'empresa d'Esplugues TAU Icesa l'1 de març. Hosta informa que la previsió és que les obres comencin de nou la segona quinzena d'abril. No obstant això, Promusa té previst reunir-se amb l'administrador concursal de TAU Icesa per acordar la data exacta del retorn a les tasques de construcció.

Hosta confirma als adjudicataris que aquest contratemps demorarà el lliurament dels habitatges, sense afectar cap altra característica de la promoció.

L'equipament, que tenia previst acabar a finals d'aquest any, preveu també la construcció de set locals comercials, 61 aparcaments i 52 trasters.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.