Arrenca Tandeem, un innovador portal comercial de Sant Cugat


  • Comparteix:

El nou portal comercial de Sant Cugat Tandeem s'ha posat en marxa aquest dilluns. La iniciativa es llança al mercat amb una cinquantena de comerços locals adherits. El portal, que permet reservar, interactuar i gestionar les compres, és fruit de dos joves emprenedors que han desenvolupat aquesta plataforma a través del programa Yuzz i la seva estada a EsadeCreapolis.

La plataforma digital va més enllà dels tradicionals portals de compres i ofereix un concepte innovador, ja que aplega productes i serveis intersectorials d'àmbit local i permet interactuar amb els comerços. D'aquesta manera, el teixit empresarial adherit rep informació dels clients i promociona la seva oferta, mentre que els clients tenen a l'abast de l'ordinador totes aquelles gestions que s'efectuen quan es compra.

Un dels ideòlegs d'aquesta nova empresa, Emili Calonge, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és omplir un forat dins el mercat.

Emili Calonge

Neix de la pregunta si per Internet es pot fer qualsevol cosa perquè no es pot parlar amb els comerços, reservar hora a la perruqueria, veure els productes. Creiem que existeix un forat.


Amb aquest llançament al mercat aquest dilluns, Emili Calonge i Albert Español materialitzen un projecte d'emprenedoria desenvolupat a través del programa Yuzz, de la Fundació Banesto. Els dos joves emprenedors han creat aquesta empresa gràcies a una estada a EsadeCreapolis.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha defensat aquest model de col·laboració público-privada per fomentar l'emprenedoria.

Carles Brugarolas

És un model exportable. Ofereix un entorn empresarial per fomentar l'emprenedoria. Ho compartim amb altres ajuntaments.



Tandeem s'ha presentat aquest dilluns en un acte que ha aplegat diferents representants del teixit comercial de la ciutat. L'objectiu dels empresaris és consolidar la presencia de la plataforma a àmbit local per fer-la créixer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.