Estudiants d'Esade coneixen professionals per formar projectes empresarials


Temes relacionats

Ken Morse: 'Sant Cugat és un lloc clau per a la innovació' (23/mar/12)

Estudiants de MBA d'arreu del món es troben a EsadeCreapolis ( 2/mar/12)


  • Comparteix:

Una trobada similar anterior

Una trobada similar anterior

Uns 180 estudiants del Master in Bussines Administration (MBA) d'Esade i 28 emprenedors en innovacions científiques i tecnològiques s'han reunit aquest dimarts al campus d'Esade de Sant Cugat. El motiu ha estat la quarta edició de l''Innovation Speed Dating', unes sessions per facilitar el contacte entre les dues parts.

Aquesta cita ha convocat emprenedors i estudiants procedents del sector tecnològic, sanitari i de la comunicació, entre d'altres, per fomentar la creació d'empreses i associacions amb un perfil innovador i tecnològic. A través de breus trobades, els estudiants coneixen a diferents científics, tecnòlegs i enginyers que presenten idees innovadores i que necessiten suport per gestionar la part empresarial.

De la unió entre aquestes parts ja han sortit projectes d'èxit com Cognitor, empresa guanyadora del Programa Wayna de Telefònica i que va participar a la passada edició de l''Innovation Speed Dating'. Entre les iniciatives presentades aquest any figuren una empresa dissenyadora d'un test que mesura la probabilitat de càncer de colon, una nova tecnologia que detecta el càncer de pròstata, tecnologies 3D o plataformes 'on-line' per dissenyar les vacances ideals.

L'Esade Entrepreneurship Institute ha tancat la sessió anual del l''Innovation Speed Dating' amb més de 200 assistents i 28 projectes en camí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.