Sant Cugat Empresarial titlla d''inútil' la vaga


  • Comparteix:

L'associació Sant Cugat Empresarial ha destacat que la vaga ha tingut, de manera general, una incidència baixa a la ciutat i l'ha qualificat d''inútil'. Segons l'entitat empresarial, l'economia globalitzada i la pertinença a Europa i a l'euro deixa els governs estatals sense gaire marge de maniobra per altres tipus de polítiques en aquest moment. Pimec Vallès Occidental, per la seva banda, ha informat que segons les seves dades l'afectació de la vaga a les pimes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona ha estat del 20%.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha destacat la poca afectació general de la vaga a la ciutat a l'espera de conèixer les dades definitives. Boix ha afirmat que la vaga dóna una imatge negativa a la ciutat, tot i entendre el malestar de molts treballadors.

El president de l'organització santcugatenca s'ha mostrat escèptic respecte el que la vaga pugui aconseguir i per, aquest motiu, l'ha qualificat d''inútil'. Són declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

Crec que en el fons és inútil fer vaga perquè estem en una situació de país que no depén de nosaltres.



Per la seva banda, la patronal Pimec ha destacat que en el global del país la vaga ha estat seguida pel 17,3% dels treballadors de les pimes, enfilant-se fins el 20% a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. A àmbit català, l'aturada s'ha secundat menys a la microempresa amb un 7,4%, seguida de la petita empresa, on el seguiment ha estat del 14%, La mitjana ha tingut un seguiment de la vaga del 25,7%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.