Ernest Benach parlarà d'Internet a un esmorzar empresarial al Trade Center


  • Comparteix:

Ernest Benach en una visita anterior a Sant Cugat

Ernest Benach en una visita anterior a Sant Cugat

L'expresident del Parlament, Ernest Benach, oferirà una conferència el tercer dijous d'abril sobre Internet com a paradigma de l'evolució empresarial. La iniciativa, que està organitzada pel Sant Cugat Trade Center i compta amb la col·laboració de Pimec Vallès Occidental i l'associació Sant Cugat Empresarial, començarà a dos quarts de deu del matí a l'Auditori del Trade Center i s'allargarà fins a un quart de dotze del migdia.

En aquesta nova edició del 'Trade Breakfast' es vol explicar quins són els avantatges d'Internet, la importància de la comunicació en qualsevol projecte empresarial i també quin paper pot jugar la demoscòpia en tot aquest procés.

La conferència de Benach portarà per títol 'Internet com a paradigma de l'evolució empresarial. Les enquestes electròniques'. La iniciativa comptarà amb una espai de precs i preguntes i un 'cafè Networking'.

L'expresident del Parlament ha escrit el llibre 'Política 2.0' on analitza la influència de les xarxes socials en el món de la política i en la societat actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.