La Generalitat reconeix la tasca de Sant Cugat Comerç


Temes relacionats

La Generalitat premia Sant Cugat Comerç per promocionar el comerç de proximitat ( 8/mar/12)

Sant Cugat Comerç neix per unir tots els comerços i dinamitzar el sector (26/gen/12)


  • Comparteix:

Maite Pérez ha rebut el premi de mans d'Artur Mas. Font: Localpress

Maite Pérez ha rebut el premi de mans d'Artur Mas. Font: Localpress

El govern ha concedit aquest dijous el premi 'Millor iniciativa comercial col·lectiva' a l'Associació Sant Cugat Comerç (StC) per ser una de les iniciatives comercials més innovadores i promocionar els establiments de proximitat. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet entrega del guardó a l'entitat que l'ha valorat com un reconeixement per als comerços de Sant Cugat i una iniciativa per estimular la població.

La Generalitat ha reconegut les iniciatives, idees i propostes que ha fet l'Associació Sant Cugat Comerç (StC) durant aquest any atorgant-li el premi 'Millor iniciativa comercial col·lectiva', una de les categories dels Premis a la Iniciativa Comercial.

La presidenta de l'Associació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que l'entitat ha treballat per impulsar idees i projectes innovadors. Pérez també ha subratllat el motiu pel qual han rebut el premi.

Maite Pérez

És molt important per a nosaltres que es reconegui el nostre esforç perquè hem intentat que la nostra proposta fos la més completa.



Pérez també ha assegurat que l'associació està treballant en noves iniciatives arran d'aquest reconeixement.

L'acte d'entrega ha tingut lloc al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat en un acte presidit per Artur Mas. La vetllada també ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, i el regidor de Comerç, Josep Romero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.