El benefici del Banc Sabadell cau un 5% pel sanejament d'actius immobiliaris


Temes relacionats

Banc Sabadell tanca el seu darrer exercici amb més de 230 milions d'euros de benefici (26/gen/12)


  • Comparteix:

Seu santcugatenca del Banc Sabadell

Seu santcugatenca del Banc Sabadell

Un benefici net de 80 milions d'euros és la xifra de tancament del grup Banc Sabadell corresponent a aquest primer trimestre de 2012. Aquesta dada és un 5% inferior a la del mateix període de l'any passat, a causa dels 293 milions d'euros que l'entitat ha dedicat al sanejament de la seva cartera creditícia i immobiliària, però supera les previsions del mercat.

Dels 293 milions que el Banc Sabadell ha dedicat a sanejar el seu balanç, el 39% han anat dedicats a insolvències i la resta a provisions dels seus immobles i actius financers. Tot i la caiguda de beneficis, l'entitat ha assegurat que és una evolució millor de la prevista 'malgrat el difícil entorn macroeconòmic'. En aquest sentit, la morositat que ha acumulat el banc presidit per Josep Oliu ha estat del 6%, molt menor a la del conjunt del sector financer, que s'eleva al 8%.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.