ISS Facility Services ofereix assessorament a l'Ajuntament en la resolució dels concursos públics


  • Comparteix:

La companyia ISS Facility Services, amb seu central a Sant Cugat i dedicada a prestar diferents serveis a les empreses, ofereix a l'Ajuntament el seu assessorament a l'hora de resoldre els concursos públics. ISS proposa, doncs, que els criteris per atorgar els contractes municipals tinguin en compte la responsabilitat social i mediambiental de les empreses candidates, un camp on la companyia hi té un important bagatge. L'oferiment s'ha fet aquest divendres durant la visita que l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet a les instal·lacions de l'empresa emmarcades en un cicle de trobades de Conesa amb les principals companyies de la ciutat.

Conesa ha estat acompanyada durant la visita per altres membres de l'equip de govern i també per representants de l'associació Sant Cugat Empresarial. Abans de la trobada, han mantingut una reunió amb els responsables de la companyia on l'alcaldessa s'ha interessat pel compromís social d'ISS. Arran d'aquest interès, el president executiu d'ISS a l'Estat, Joaquim Borràs, ha ofert el coneixement de la companyia en qüestions socials i mediambientals al consistori en les futures convocatòries de concursos públics.

Borràs justifica així la proposta.

Joaquim Borràs

Oferim la manera de premiar les empreses que es porten bé en temes socials i mediambientals. Nosaltres tenim molta experiència en aquest àmbit.



Conesa té la intenció de mantenir trobades amb diferents empreses de la ciutat per establir lligams i conèixer la seva situació. L'alcaldessa destaca el compromís social de la companyia que ha visitat aquest divendres.

Mercè Conesa

Inverteix fort en responsabilitat social. Això és un valor inherent en el seu dia a dia. A més, col·labora en activitats a la ciutat.




A Sant Cugat la companyia hi té 317 centres clients, és a dir, establiments que utilitzen els seu serveis, i les instal·lacions centrals donen feina a 160 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.