Sant Cugat guardona el projecte Mindmixer als darrers premis Living Labs Global


Temes relacionats

Sant Cugat, de nou a l'organització dels Premis Living Labs Global ( 3/nov/11)

Worldsensing guanya el premi Living Labs Global 2011 (14/mai/11)


  • Comparteix:

Entrega del premi a Mindmixer per part de Sant Cugat

Entrega del premi a Mindmixer per part de Sant Cugat

L'empresa nord-americana Mindmixer ha estat premiada amb el guardó Living Labs Global en la categoria representada per Sant Cugat. La cerimònia ha tingut lloc a Rio de Janeiro i s'han premiat 21 empreses d'arreu del món. Mindmixer és el nom del projecte i de l'empresa que ha guanyat pel repte estratègic presentat per l'Ajuntament de Sant Cugat que es tracta d'una plataforma de comunicació online entre els ciutadans i els consistoris.

El repte que planteja l'Ajuntament enguany amb aquest guardó està emmarcat en l'impuls de la participació ciutadana i a millorar la comunicació entre la ciutadania, les institucions i les empreses. A això es dedica l'empresa premiada en aquesta edició dels Living Labs Global en la categoria Sant Cugat, plataforma que ja funciona a Los Angeles, San Francisco i Kansas City.

Aquest reconeixement implica poder desenvolupar el projecte de Mindmixer de forma pilot a la ciutat que ha presentat el repte estratègic i tecnològic, en aquest cas Sant Cugat. L'Ajuntament preveu que aquesta iniciativa pot tenir un impacte positiu en la ciutadania, donant veu als veïns que no s'atreveixin a fer-ho en públic i, així, encoratjar la ciutadania i les empreses perquè es converteixin en actors capaços de redissenyar els serveis de la ciutat i crear oportunitats per al creixement i l'eficiència.

El jurat de la candidatura de Sant Cugat ha estat integrat per representants polítics i tècnics de l'Ajuntament, així com de diferents empreses i institucions punteres en el sector de la innovació com Inspirit, Futura, Overence Social Commerce, Grup Godó, Anteverti i MIT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.