L'Institut Català de Finances formarà tècnics municipals en qüestions de finançament


  • Comparteix:

Moment de la jornada al Trade Center / Font: Localpress

Moment de la jornada al Trade Center / Font: Localpress

Els tècnics municipals de l'Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE) rebran formació per millorar el servei d'assessorament en qüestions de finançament. Aquest és un dels aspectes que es deriva del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Català de Finances (ICF) que es formalitzarà properament. Ho ha anunciat el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, en el marc de la presentació de la Xarxa d'Assessors Financers (XAF) que ha tingut lloc aquest dimecres al Sant Cugat Trade Center.

Brugarolas ha explicat que d'aquesta manera es volen apropar les alternatives al finançament bancari a les empreses de la ciutat.

Carles Brugarolas

Hi ha alternatives al crèdit bancari, ja siguin públiques com privades. Signarem un conveni amb l'ICF per facilitar l'accés al finançament públic.



Brugarolas ho ha avançat a la jornada informativa sobre la Xarxa d'Assessors Financers (XAF), organitzada per l'Ajuntament, Sant Cugat Empresarial i Pimec. La XAF és un servei engegat des de Pimec amb el suport de la Generalitat destinat a les petites i mitjanes empreses que pretén ajudar a les companyies a accedir a les fonts de finançament. El servei consisteix a posar a disposició de les empreses assessors experts en aquest àmbit per fer una diagnosi de les necessitats financeres de la companyia i acompanyar-la en el procés d'accedir al crèdit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.