La multinacional Sage tria Sant Cugat per establir el centre de recerca i desenvolupament


  • Comparteix:

La companyia Sage, dedicada a la prestació de serveis de gestió informàtica a les empreses i institucions, ha establert a la ciutat la seva divisió de recerca, innovació i desenvolupament. El president de la Generalitat, Artur Mas, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han inaugurat aquest divendres la planta de Can Sant Joan on hi treballen més d'un centenar de persones. Conesa ha aprofitat l'acte per reivindicar el paper de l'eix de la B-30 com a motor de l'economia catalana.

Les instal·lacions santcugatenques de Sage compten amb 3.500 metres quadrats ubicats al Parc Empresarial Catalana Occident. Aquest centre, més el que s'ha inaugurat aquest dijous a Barcelona, suposa una inversió d'1,9 milions d'euros. Amb la de Sant Cugat, Sage ja compta amb sis delegacions a Catalunya.

El president executiu de la companyia a l'Estat espanyol, Santiago Solanas, ha destacat durant la seva intervenció les oportunitats econòmiques que suposa Catalunya. Segons Solanas, establir-se a Sant Cugat i Barcelona és una mostra de compromís amb el territori.

Santiago Solanas

Sant Cugat i Catalunya poden continuar comptant amb un aliat. Des d'aquí podrem contribuir a que els negocis i les institucions funcionin millor.


Artur Mas ha qualificat Sage d'exemple i n'ha destacat la capacitat de continuar creixent a través de la innovació en un context de dificultats econòmiques. A més, el president de la Generalitat ha assenyalat la repercussió de l'empresa en la modernització del teixit econòmic català.

Artur Mas

L'economia catalana està modernitzant el teixit econòmic. Vull agrair a Sage el paper important que està jugant en aquest procés.



Mercè Conesa ha assenyalat la importància que companyies com Sage s'estableixin a la ciutat ja que contribueixen a crear un entorn favorable per a la creació d'ocupació. Durant el seu parlament, l'alcaldessa també ha posat de relleu la vitalitat empresarial de l'eix de la B-30.

Mercè Conesa

A la B-30 tenim un vaixell molt ben forjat esperant que arribi el bon vent. Catalunya pot comptar amb aquest territori per tirar endavant.



Durant el 2008, Sage va destinar més del 8% de la seva facturació a recerca, innovació i desenvolupament; divisió a la que s'hi dediquen 250 treballadors repartits entre els quatre centres dedicats a aquest camp que té escampats per l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.