Ricoh converteix Sant Cugat en el seu centre de serveis per al sud d'Europa


  • Comparteix:

La seu santcugatenca de Ricoh

La seu santcugatenca de Ricoh

La multinacional tecnològica Ricoh ha anunciat que instal·larà a la seva seu santcugatenca un nou Centre de Serveis Compartits que abastarà tot el sud d'Europa. Segons informa el diari 'La Vanguardia', es tracta d'una inversió inicial de set milions d'euros que donarà feina a unes 250 persones.

La instal·lació d'aquest centre a Sant Cugat forma part de l'estratègia global de l'empresa japonesa d'unificar la seva oferta de serveis i solucions a través d'una plataforma tecnològica. La inversió total, que s'eleva a més de 100 milions d'euros, inclou altres tres centres a la Gran Bretanya, Alemanya i Sud-àfrica. Tot i tancar el seu darrer exercici per sota de l'any anterior, Ricoh és una de les empreses del sector tecnològic que està aguantant l'envestida de la crisi, mantenint els beneficis i augmentant considerablement la seva quota de mercat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.