Roche, Anuntis i Ricoh, Premis Cambra 2012


Temes relacionats

Ricoh converteix Sant Cugat en el seu centre de serveis per al sud d'Europa (11/mai/12)

La nova divisió de Roche a la ciutat crearà 120 nous llocs de feina (22/set/11)

Ricoh, reconeguda com 'una de les millors empreses d'electrònica d'oficina' (31/ago/11)

Ricoh, amb seu a Sant Cugat, amplia les seves instal·lacions a Madrid (17/feb/11)

Roche, Ricoh i HP, entre les 100 empreses més sostenibles del món ( 6/feb/11)


  • Comparteix:

Roche és una de les empreses guardonades

Roche és una de les empreses guardonades

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha reconegut tres empreses locals en l'edició 2012 dels guardons, que es concediran al juny. Roche Diagnostics ha aconseguit el premi per la seva responsabilitat social corporativa (RSC). En la categoria de formació i coneixement, les dues empreses distingides també són de Sant Cugat, Ricoh i Anuntis Segundamano España.

Roche Diagnostics és una empresa dedicada a la distribució i comercialització de productes per al diagnòstic in vitro i al desenvolupament del software de gestió i connectivitat de laboratoris clínics. L'empresa ha estat guardonada per la seva responsabilitat social corporativa en haver implantat un sistema de gestió ambiental centrat en dos àmbits d'actuació, la reducció del consum energètic i la minimització de l'impacte ambiental.

Els dos Premis Cambra en l'apartat de Formació i Coneixement han recaigut íntegrament a Sant Cugat. Anuntis Segundamano España, dedicada a la publicitat on line per a empreses i particulars, ha vist recompensada l'aplicació d'un pla de formació anual dins l'horari laboral. En aquest pla han participat, durant el 2011, 660 empleats fent un total de 15.000 hores, distribuïdes en 40 cursos.

Ricoh, centrada en la gestió d'informació d'empreses i organitzacions, rep la distinció per la realització d'un pla de formació biennal, destinat a 1.134 treballadors, amb més de 90.000 hores de formació, distribuïdes en prop de 300 cursos.

L'acte de lliurament dels Premis Cambra tindrà lloc la segona quinzena de juny en un municipi de la demarcació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.