Deutsche Bank es ven la seu de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Deutsche Bank ha anunciat que es ven la seu de Sant Cugat dins una estratègia per sortir de tots els negocis que no siguin el bancari i poder tornar als beneficis després de l'any negre que va ser el 2002 per a tot el sector financer alemany. El banc obtindrà 1.040 milions d'euros pels 51 immobles de què disposa a Europa.

La majoria dels seus actius immobiliaris a Europa es venen al grup nord-americà Blackstone. El banc obtindrà 1.040 milions d'euros pels 51 immobles de què disposa, entre els quals hi ha la seva seu de Sant Cugat.
També canvia de propietari l'oficina central de l'entitat a Barcelona, a la cantonada del Passeig de Gràcia amb l'avinguda Diagonal.

El Deutsche Bank manté en propietat diverses oficines distribuïdes arreu de l'Estat espanyol, encara que l'objectiu immediat es vendre els actius que li queden.

L'operació s'ha anunciat malgrat que encara no s'ha firmat. Les dues companyies implicades en la transacció esperen fer-ho abans que acabi l'any. Precisament aquest any, el primer banc alemany va vendre la seva seu històrica a Espanya, l'edifici Europa del passeig de Gràcia, per 82 milions d'euros, a la família andorrana Ribas-Reig. També aquest any, el Deutsche Bank s'ha després dels dos edificis més emblemàtics que tenia a Londres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.