L'empresa Knoid llença Zamsap, una nova plataforma social


  • Comparteix:

Imatge de Zampsap / Font: Esadecreapolis

Imatge de Zampsap / Font: Esadecreapolis

L'empresa Knoid, resident a EsadeCreapolis, llença al mercat Zamsap, una nova aplicació on clients i marques comparteixen llistes de productes. L'eina és una plataforma social que neix amb la intenció d'oferir un entorn específic on les persones comparteixen els seus gustos referents al consum. Segons els responsables de la companyia, Zamsap és una evolució digital dels basars.

Zamsap permet que les marques i comerços donin a conèixer els seus productes, facilitant als usuaris interactuar amb ells, establint així una relació més propera amb els consumidors.

L'empresa mare, Knoid, especialitzada en aplicació per a mòbil i web, ha creat Zamsap amb la intenció d'oferir un espai més acotat on les persones poden compartir gustos sobre consum. En aquest sentit, la companyia es vol desvincular de la denominació de la xarxa social i prefereix dir-se plataforma social o 'Shopcial'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.