Els productes de proximitat, disponibles 24 hores a través d'Internet amb 24@1


  • Comparteix:

Logotip de l'empresa / Font: 24a1.com

Logotip de l'empresa / Font: 24a1.com

Comprar als petits comerços locals a través de la xarxa i 24 hores al dia. Aquest és el servei que ofereix 24@1, una iniciativa empresarial nascuda fa quatre mesos que ja ha aconseguit l'adhesió d'una desena de botigues a Sant Cugat i 35 a tot el Vallès Occidental. Per comprar productes de proximitat, els usuaris només han de fer la comanda a través de la pàgina web i esperar rebre l'enviament a casa en menys d'una hora.

La xarcuteria Feliu Gríful, la botiga de roba El Jardí d'Ariadna i la papereria Q-Printing són alguns dels comerços de la ciutat que s'han adherit de moment a aquesta plataforma, que ja ha dispensat una cinquantena de comandes i registra més d'un centenar d'usuaris a la seva web.

El gerent de la companyia, el santcugatenc Joan Fernández, ha explicat a Cugat.cat que el seu objectiu no és substituir el servei d'entrega a domicili de les grans superfícies, sinó oferir productes complementaris.

Joan Fernández

Ens enfoquem a aquelles persones que han de fer una petita compra en qualsevol moment.


Es tracta d'un servei gratuït per als comerços, que permet als clients comprar productes locals 24 hores al dia al mateix preu que a les botigues però amb un recàrrec d'enviament d'uns quatre euros. L'entrega es garanteix en menys d'una hora tant al centre de la ciutat com a Valldoreix i als districtes. Segons Fernández, el seu objectiu és expandir-se al Vallès Oriental a partir de l'octubre, i seguir ampliant el servei a d'altres comarques en el termini d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.