Els accionistes de Grifols ratifiquen per unanimitat els comptes de l'exercici 2011


Temes relacionats

Grifols amplia la seva presència a la Xina (18/mai/12)

Grifols reforça la seva lluita contra l'Alzheimer amb la compra del 51% de Araclon Biotech (15/mar/12)


  • Comparteix:

Moment de la junta d'accionistes

Moment de la junta d'accionistes

La Junta Ordinària d'Accionistes de Grifols ha donat suport unànime a la gestió i al pla de negoci del grup. Un total de 625 accionistes s'han donat cita aquest dijous a la seu santcugatenca de la companyia on han avalat la principal actuació del 2011 que va centrar-se en finalitzar el procés d'integració de Talecris Biotherapeutics adquirit al juny de l'any passat.

Els accionistes de l'empresa de producció de fàrmacs han aprovat els comptes anuals, individuals i consolidats, que comprenen el balanç; el compte de pèrdues i guanys; l'estat dels canvis en el patrimonit net; l'estat de fluxes d'efectiu; i els corresponent informes de gestió.

A més, han donat suport a la reelecció de quatre consellers per un termini estatutari de cinc anys, representats ara pel president i conseller delegat, Víctor Grifols, el president de la Divisió Industrial, Juan Ignacio Twose, el president de la Divisió Comercial, Ramón Riera i José Antonio Grifols, en representació de Thorthol Holdings BV.

Aquest és el segon exercici que els accionistes no cobren dividents ja que l'empresa prefereix reinvertir beneficis i eixugar el deute financer generat per la compra de Talecris Biotherapeutics. En aquesta sessió el president de la companyia, Víctor Grifols, ha anunciat que preveuen que l'any vinent ja es puguin repartir beneficis entre els propietaris de participacions.

La directora financera de l'empresa, Nuria Pascual, ha explicat els motius d'aquesta decisió.

Nuria Pascual

L'endeutament ja l'hem reduït i podríem repartir dividends, però preferim reduir encara més el deute abans de repartir beneficis.




La ratificació de la proposta d'aplicació del resultat corresponent a l'exercici social tancat al 2011 ha estat també un altre dels punts tractats durant la trobada. En aquest sentit, els accionistes han aprovat destinar a reserves l'import total del benefici assolit per Grifols al 2011, que ascendeix a més de 167 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.