Les empreses Roche, Anuntis i Ricoh, Premis Cambra 2012

Imatge dels guanyadors de l'any passat

Economia

Publicat el 25/jun/12 per Sílvia González / Jon Sindreu

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha reconegut tres empreses locals en l'edició 2012 dels guardons, que es concediran aquest dilluns al pavelló de la Llana de Rubí. Roche Diagnostics ha aconseguit el premi per la seva responsabilitat social corporativa (RSC). En la categoria de formació i coneixement, les dues empreses distingides també són de Sant Cugat, Ricoh i Anuntis Segundamano Espańa.

Roche Diagnostics, dedicada als productes per al diagnňstic in vitro i el software per a laboratoris clínics, ha estat guardonada pel seu sistema de gestió ambiental, que busca la reducció del consum energčtic i la minimització de l'impacte ambiental. El responsable de l'ŕrea medioambiental, Fernando Palomar, ha remarcat a Cugat.cat que l'estalvi es basa en impulsar moltes petites accions, com ara evitar els vols d'avió, substituir les bombetes per LED de baix consum o centralitzar el sistema de fotocopiadores.

Fernando Palomar

Es tracta d'un seguit d'accions que conjuntament disminueixen l'impacte medioambiental.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els dos Premis Cambra en l'apartat de Formació i Coneixement han recaigut íntegrament a Sant Cugat. Ricoh, centrada en la gestió d'informació d'empreses i organitzacions, rep la distinció per la realització d'un pla de formació biennal destinat a 1.134 treballadors. La directora de Recursos Humans, Glňria Ausió, ha explicat els continguts del programa a Cugat.cat.

Glňria Ausió

És un programa d'anglčs que busca la innovació, la flexibilitat i la personalització.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Anuntis Segundamano Espańa, dedicada a la publicitat on line per a empreses i particulars, també ha vist recompensada l'aplicació d'un pla de formació anual dins l'horari laboral. El seu director de Recursos Humans, Robert Serrat, ha justificat el sentit econňmic d'aquest tipus d'inversió.

Robert Serrat

Optimitza el rendiment humŕ, reté el talent i permet assolir els objectius econňmics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'acte de lliurament dels Premis Cambra tindrŕ lloc aquest dilluns al pavelló de la Llana de Rubí i comptarŕ amb la presčncia del conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, que farŕ el lliurament dels guardons. Enguany es compleixen 35 anys d'aquests premis on ja han estat reconegudes 130 empreses.