KONIK-TECH inaugura un nou centre I+D en la celebració dels seus 25 anys d'història


  • Comparteix:

Recoder i Francesc Homs.

Recoder i Francesc Homs.

Ajuntament i Generalitat es comprometen a facilitar nous emplaçaments a les empreses perquè puguin créixer i desenvolupar-se en el futur. En l'acte d'inauguració del nou Centre d’Investigació i Desenvolupament de KONIK a Sant Cugat, el conseller d'Economia en funcions ha dit que el govern català proporcionarà ajudes financeres per donar viabilitat als projectes d'expansió de les empreses.

Sant Cugat és una de les ciutats que destaca per la seva intensa vida econòmica. Més de 3.5000 indústries formen el teixit empresarial de la ciutat i d'aquestes, una part han nascut a Sant Cugat. És el cas de Konik que es va instal·lar al municipi l'any 1978 i acaba de complir 25 anys amb la inauguració d'un nou centre. Així, perquè les empreses puguin continuar ampliant les seves instal·lacions, l'alcalde Lluís Recoder s'ha compromès a ajudar les empreses i a facilitar nous emplaçaments.

Lluis Recoder

L'ajuntament estarà al costat de les empreses donant suport per buscar noves ubicacions i per demanar ajudes a les administracions.


Per la seva, el conseller d'Economia i Finances en funcions, Francesc Homs, ha reiterat el compromís de l'alcalde però, alhora, ha anunciat que el govern català oferirà ajudes financeres a les empreses que vulguin expandir-se.

Francesc Homs

Posarem a l'abast noves ubicacions perquè les empreses puguin crèixer i donarem també linies de finançament.


En aquest sentit, Konik, l'empresa santcugatenca pionera a Europa en el disseny i fabricació de cromatrògrafs i espectròmetres de masses, compleix els 25 anys de vida amb ganes de continuar treballant per convertir-se en un referent del sector a nivell mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.