Sant Cugat, una de les ciutats més adients per trobar feina en temps de crisi


  • Comparteix:

Sant Cugat, un dels municipis que apareix a la llista / Font: Guillem de Pablo

Sant Cugat, un dels municipis que apareix a la llista / Font: Guillem de Pablo

Sant Cugat és un dels 128 municipis catalans que apareix en un estudi de la Universitat Complutense de Madrid que avalua les ciutats que presenten una millor situació per buscar i trobar feina. Valorant el nombre de contractes indefinits, la taxa d'atur i els comptes públics sanejats d'un municipi, Sant Cugat obté un aprovat. El municipi català que presenta una millor situació en el mapa d'oasis d'ocupació és la Vall de Bianya, a la Garrotxa, que és l'única localitat catalana que rep una matrícula d'honor.

L'estudi, 'Oasis dels llocs de treball a l'Estat espanyol durant la crisi', es pot consultar a la pàgina web Geografiaoperativa.com i està fet amb dades del 2009 i 2010. El treball avalua quatre paràmetres econòmics: la proporció de treballadors dedicats a sectors anticrisi, la relació entre el deute i els ingressos de cada municipi, el percentatge de treballadors amb contractes indefinits i la taxa d'atur.

Segons el balanç de les dades cada municipi que no suspèn rep un aprovat, un notable, un excel·lent o una matrícula d'honor. Sant Cugat està valorada amb un aprovat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.