Sant Cugat viu un repunt en l'atur i es desmarca de la tendència catalana


Temes relacionats

L'atur continua a la baixa a la nostra ciutat ( 4/mai/12)

Increment de gairebé l'1% en el nombre d'aturats a la ciutat ( 3/jun/11)


  • Comparteix:

Les dades de l'atur augmenten

Les dades de l'atur augmenten

L'atur ha augmentat gairebé un 1% al maig a Sant Cugat. La ciutat trenca així amb la tendència a la baixa dels darrers mesos. En concret, ara hi ha a la ciutat 4.205 persones sense feina, 40 més que a l'abril. D'aquesta manera, Sant Cugat es desmarca de la tendència a la baixa que ha registrat la resta de Catalunya.

A Catalunya, el nombre de desocupats ha disminuït un 0'8% respecte al mes passat i ara la xifra total de treballadors en atur se situa en 630.932. El descens és atribuïble sobretot als menors de 25 anys, sector en què l'atur ha arribat a baixar fins a un 2'5%. Són unes dades que confirmen de nou que Sant Cugat no nota l'efecte de l'estacionalitat estival per crear ocupació.

Si es compara amb el mateix període de l'any passat, l'atur ha augmentat a la ciutat un 5'8% en els darrers 12 mesos. El maig de l'any passat, la quantitat de persones sense feina també va augmentar a la ciutat alhora que baixava a la resta del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.