Esade Sant Cugat acollirà la primera xerrada internacional sobre govern electrònic


  • Comparteix:

El campus santcugatenc, pioner a l'Estat espanyol en acollir aquesta conferència

El campus santcugatenc, pioner a l'Estat espanyol en acollir aquesta conferència

El campus santcugatenc d'Esade acollirà dijous i divendres de la setmana vinent la 12a Conferència Europea sobre Govern Electrònic (ECEG 2012) que comptarà amb un centenar i mig d'assistents de 45 nacionalitats. Serà la primera vegada que es faci aquesta conferència a l'Estat espanyol i confirma, segons la direcció d'Esade, la nova aposta pel govern electrònic de l'Institut de Governança i Direcció Pública (IGDP) del centre d'ensenyament.

El director general de Processos i Administració Electrònica de la Generalitat, Àlex Pelach, protagonitzarà la xerrada 'E-simplicity'. D'altra banda, el cap de l'Àrea de Planificació i Explotació de la Direcció General de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica del ministeri espanyol d'Hisenda i Administracions Públiques, Miguel Ángel Amutio, es farà càrrec de la ponència 'Experiència i estratègia de l'Estat espanyol en govern electrònic'.

La professora de l'Institut de Governança i Direcció Pública, Mila Gasco, ha destacat que el govern electrònic és una aposta ineludible perquè totes les administracions públiques hauran de treballar amb la tecnologia més tard o més d'hora, amb més o menys sofisticació, però l'hauran d'adaptar als seus processos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.