Arcadi Oliveres presenta avui el documental 'Bilderberg's club'


Temes relacionats

Sant Cugat acull un debat sobre la importància de la comunicació en l'art (19/mai/12)

Arcadi Oliveres: 'El 15-M no s'ha aturat mai, continua amb molta força' (15/mai/12)

Arcadi Oliveres, guardonat amb el novè Premi Pere Casaldàliga ( 7/mai/12)


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres és economista i president de Justícia i Pau

Arcadi Oliveres és economista i president de Justícia i Pau

El president de Justícia i Pau, l'economista santcugatenc Arcadi Oliveres, presenta aquest dimarts la preestrena del documental 'The Bilderberg's club', una pel·lícula que aborda les claus d'aquest club, un col·lectiu que segons la tesi del film 'controla el món des de l'ombra i la discreció'. L'acte, en què també intervindrà la directora del film, Queralt Antú Serrano, té lloc al centre d'art La Capella, a Barcelona, a partir de dos quarts de nou del vespre.

Segons explica el documental, el club està format per persones que formen part de les elits mundials més influents en l'àmbit polític i econòmic. Un cop l'any, els seus membres es reuneixen entre fortes mesures de seguretat per, explica el film, pactar els tipus d'interès i el preu del petroli, entre d'altres qüestions, amb l'objectiu d'obtenir-ne beneficis personals.

'The Bilderberg's club' assegura que una de les altres metes de l'organització és suprimir els exèrcits nacionals per poder crear i controlar un únic exèrcit mundial. Per fer-ho, en les seves reunions periòdiques planifiquen la creació de conflictes per destruir les estructures militars dels països. El seu poder arriba fins a tal punt que és capaç de nomenar i destituir caps de govern i d'estat segons la seva voluntat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.