Mútua Terrassa registra cinc milions de pèrdues durant l'exercici 2011


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea / Font: Mútua Terrassa

Moment de l'assemblea / Font: Mútua Terrassa

Mútua Terrassa, que gestiona els tres Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat, ha tancat l'exercici 2011 amb unes pèrdues de cinc milions d'euros. La companyia atribueix aquestes xifres a les retallades en l'aportació del Servei Català de la Salut cap a l'operador sanitari. Tot i això, Mútua Terrassa preveu tancar l'any en curs amb resultats positius.

La reducció d'11 milions d'euros de l'aportació econòmica del departament de Sanitat és el motiu d'aquesta davallada segons han explicat els responsables de Mútua Terrassa durant l'Assemblea General Ordinària de Mútua Terrassa d'aquest dimecres. Durant el 2011, l'empresa ha registrat un volum d'actius de 192 milions d'euros i uns ingressos totals de 204 milions.

Mútua Terrassa contempla beneficis de cara l'any vinent ja que preveuen que la reorganització interna, fruit de l'aplicació d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), comenci a donar els seus fruits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.