Casa Banana celebra el Dia de l'Emprenedor amb 25 'start-up'


  • Comparteix:

El naixement de les empreses, el màrketing o les claus de funcionament de les 'start-up' són els temes que més preocupen a les empreses d'emprenedors que s'acaben d'establir i que s'han aplegat aquest dimecres a la Casa Banana de Valldoreix. Amb motiu del Dia de l'Emprenedor, més de 25 'start-up' catalanes han rebut assessorament i han intercanviat opinions a la Casa Banana, seu de les empreses emprenedores Bananity, Wineissocial i Geniunus.

Fomentar l'emprenedoria, intercanviar opinions i crear xarxa són els principals objectius que s'ha marcat la Casa Banana en la trobada que ha organitzat aquest dimecres amb motiu del Dia de l'Emprenedor.

El cofundador de la xarxa social Bananity, Pau Garcia-Milà, ha estat un dels participants d'aquesta cita amb segell emprenedor, on ha aprofitat per afirmar que el futur de l'economia del país està íntimament relacionat amb l'emprenedoria.

Pau Garcia-Milà

Hi ha gent molt jove a Catalunya que té ganes d'aprendre i intercanviar opinions.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha elogiat la tasca dels joves emprenedors i ha destacat que el futur del país està en els valors que ells encarnen.

Mercè Conesa

Avui tenim un molt bon exemple del canvi que necessita el nostre país. Només depén de nosaltres tirar endavant.


La cita ha comptat amb un tast de vins de l'exsommelier d'El Bulli i cofundador de Wineissocial, Ferran Centelles, i un tast de productes de l'empresa Geniunus. Les taules rodones sobre diferents aspectes de l'emprenedoria han estat el nucli central de la tarda, on s'ha fet intercanvi d'idees entre els diferents emprenedors.

Més d'un centenar de persones s'han donat cita aquest dimecres a la Casa Banana, que ha comptat amb al presència del reconegut emprenedor Manel Sarasa, el director d'operacions de La Sirena, Alex Serra, i el cofundador de Wineissocial, Thomas Kissler, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.