Un nou campus reforçarà la promoció de la innovació de l'escola Esade


Temes relacionats

Esade Sant Cugat acull la primera xerrada internacional sobre govern electrònic (14/jun/12)

EsadeCreapolis organitza un taller de caçadors de tendències ( 8/jun/12)

Esade Sant Cugat acollirà la primera xerrada internacional sobre govern electrònic ( 6/jun/12)

L'escola de negocis Esade, la 5a millor del món en formació d'executius (14/mai/12)


  • Comparteix:

Un moment de la inauguració d'E-Garage./ Font:Esade

Un moment de la inauguració d'E-Garage./ Font:Esade

Esade comença els treballs d'ampliació de les seves instal·lacions a la ciutat per donar cabuda a un nou campus d'MBA i posa en marxa l'E-Garage, un nou espai destinat a facilitar els processos d'innovació entre emprenedors i estudiants. Amb aquest nou campus, que suposa una inversió d'un milió d'euros, l'escola de negocis vol convertir les instal·lacions santcugatenques en referent internacional de l'emprenedoria i la innovació.

L'escola de negocis vol potenciar el campus santcugatenc de cara el proper curs amb l'obertura d'aquest dos equipaments. El nou campus permetrà ampliar els estudis de direcció d'empreses que ofereix el centre, que comptarà per primera vegada amb un grau d'aquesta branca impartit totalment en anglès. Aquest espai també hi haurà la presència de 60 empreses per millorar el lligams entre el món acadèmic i l'àmbit empreserial.

L'E-Garage, la nova secció inaugurada aquest dijous, s'inspira en els espais on han nascut algunes de les empreses tecnològiques més importants avui dia com els garatges on s'han originat Hewlett-Packard o Apple.

La directora general d'Esade, Eugènia Bieto, ha refermat durant la presentació d'aquest nou espai el compromís de l'escola de negocis amb la innovació i la creació d'empreses. En aquest sentit, ha recordat que aquest és un dels objectius principals del centre educatiu i, en especial, del campus santcugatenc que va en la línia d'EsadeCreapolis i ara també de l'E-Garage.

Eugènia Bieto

És una aposta important per la innovació i l'emprenedoria. I al campus santcugatenc l'objectiu és aconseguir un campus d'excel·lència internacional.


Durant el seu parlament, el responsable de l'àrea d'Economia de l'Ajuntament, Carles Brugaroles, ha donat la benvinguda al nou espai i ha dit que sintonitza amb la línia d'actuació del consistori en matèria de promoció econòmica. També ha posat en valor les característiques de la ciutat com un lloc idoni per la creació i desenvolupament de projectes empresarials. En aquest sentit, ha exposat les línies d'actuació del consistori que cerquen la creació d'empreses, la consolidació de les existents i l'atracció de noves.

Carles Brugarolas

El nostre objectiu és fer nèixer noves empreses, consolidar les existents, i atraure'n de noves.


L'acte ha comptat amb la presència d'exalumnes de l'escola que han explicat la seva experiència un cop finalitzat els seus estudis. És el cas del conseller delegat de la firma de roba Desigual, Manel Adell, que ha repassat la trajectòria de la companyia els darrers anys posant l'accent en els fruits que la innovació ha tingut en el seu creixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.