El curs 'Anticoagulación' de Boehringer pretén millorar l'atenció farmacèutica


Temes relacionats

Boehringer Ingelheim convoca els 25ens premis 'Periodisme en medicina' (11/jun/12)

L'àrea veterinària de Boehringer Ingelheim celebra el 40è aniversari (30/mai/12)

Boehringer Ingelheim recorda els perills de la hipertensió arterial (17/mai/12)


  • Comparteix:

Seu santcugatenca / Font: Interempresas.net

Seu santcugatenca / Font: Interempresas.net

El grup farmacèutic Boehringer Ingelheim ha engegat el programa online 'Anticoagulación' dirigit a tot el personal farmacèutic. Aquest curs té com a objectiu educar i involucrar els participants en la promoció de la salut a través de l'atenció farmacèutica i en benefici del pacient anticoagulat.

Prop d'un milió de pacients a l'Estat espanyol utilitzen anticoagulants, i un percentatge significatiu està mal controlat i es troba fora del rang de coagulació adequat, amb el corresponent risc de trombosi o hemorràgies que això suposa per al pacient.

El personal farmacèutic interessat a realitzar el curs 'Anticoagulación' pot realitzar la seva inscripció a través de la pàgina Anticoagulacion.auladelafarmacia.org. A més, per cada alumne farmacèutic que completi la formació, Boehringer Ingelheim donarà 20 euros a la Federació Espanyola d'Associacions d'Anticoagulats (FEASAN) per promoure programes d'educació sanitària dels pacients sota teràpia anticoagulant oral.

D'altra banda, Boehringer Ingelheim també ha creat una nova marca per al seu negoci de productes farmacèutics fabricats per a tercers, 'Boehringer Ingelheim BioXcellence'. La marca, que tindrà la seva pròpia pàgina web ha estat presentada a Boston, als Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.