El curs 'Anticoagulación' de Boehringer pretén millorar l'atenció farmacèutica

Seu santcugatenca / Font: Interempresas.net

Economia

Publicat el 20/jun/12 per Sara Valdés

El grup farmacèutic Boehringer Ingelheim ha engegat el programa online 'Anticoagulación' dirigit a tot el personal farmacèutic. Aquest curs té com a objectiu educar i involucrar els participants en la promoció de la salut a través de l'atenció farmacèutica i en benefici del pacient anticoagulat.

Prop d'un milió de pacients a l'Estat espanyol utilitzen anticoagulants, i un percentatge significatiu està mal controlat i es troba fora del rang de coagulació adequat, amb el corresponent risc de trombosi o hemorràgies que això suposa per al pacient.

El personal farmacèutic interessat a realitzar el curs 'Anticoagulación' pot realitzar la seva inscripció a través de la pàgina Anticoagulacion.auladelafarmacia.org. A més, per cada alumne farmacèutic que completi la formació, Boehringer Ingelheim donarà 20 euros a la Federació Espanyola d'Associacions d'Anticoagulats (FEASAN) per promoure programes d'educació sanitària dels pacients sota teràpia anticoagulant oral.

D'altra banda, Boehringer Ingelheim també ha creat una nova marca per al seu negoci de productes farmacèutics fabricats per a tercers, 'Boehringer Ingelheim BioXcellence'. La marca, que tindrà la seva pròpia pàgina web ha estat presentada a Boston, als Estats Units.