Catalana Occident adquireix Seguros Groupama per 404 milions d'euros


Temes relacionats

Catalana Occident negocia la compra de Seguros Groupama (19/jun/12)


  • Comparteix:

Oficines de Catalana Occident / Font: Viquipèdia

Oficines de Catalana Occident / Font: Viquipèdia

La companyia Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ha fet efectiva la compra de l'empresa Seguros Groupama. Amb aquesta adquisició Catalana Occident es convertirà en el sisè operador d'assegurances de l'Estat espanyol amb una facturació superior als 4.000 milions d'euros.

Catalana Occident s'ha fet amb el 100% de títols de la companyia però només es quedarà el 49% de les accions i la resta, el 51%, el controlarà Inocsa, la matriu de l'empresa santcugatenca, tot i que es reserva una opció de compra d'aquí a tres anys.

La compra s'ha establert en 404 milions d'euros i d'aquesta manera el grup assegurador arribarà als 6.800 treballadors. Amb aquesta incorporació, tot i que la gestió serà autònoma, Catalana Occident preveu diversificar la seva àrea de negoci sobretot en el sector de l'automòbil i els multiriscos, especialitats de Groupama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.