Els Premis Cambra reconeixen Ricoh, Anuntis i Roche


Temes relacionats

Mas-Colell adverteix que el govern estarà amatent a les inversions d'Europa (26/jun/12)

Les empreses Roche, Anuntis i Ricoh, Premis Cambra 2012 (25/jun/12)


  • Comparteix:

Moment de la recepció dels premis aquest dilluns

Moment de la recepció dels premis aquest dilluns

Les empreses santcugatenques Roche Diagnostics, Ricoh i Anuntis Segundamano España han rebut aquest dilluns el premi de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa 2012. Roche Diagnostics s'ha endut el reconeixement per la seva Responsabilitat Social i Corporativa, mentre que Ricoh i Anuntis Segundamano España han estat distingides en la categoria de formació i coneixement. Els guardons s'han atorgat aquest dilluns en un acte al pavelló de la Llana de Rubí. Els premis Cambra 2012 han arribat enguany a la 35a edició.

Una edició més, el teixit empresarial santcugatenc ha estat un dels protagonistes dels Premis de la Cambra 2012. L'ens cameral ha reconegut, d'una banda, la Responsabilitat Social i Corporativa de l'empresa Roche Diagnostics, dedicada a la distribució i comercialització de productes per al diagnòstic in vitro i al desenvolupament del software de gestió i connectivitat de laboratoris clínics. L'empresa ha estat distingida per la seva responsabilitat social corporativa en haver implantat un sistema de gestió ambiental centrat en dos àmbits d'actuació: la reducció del consum energètic i la minimització de l'impacte ambiental.

El director de Recursos Humans i Personal de Roche Diagnostics, Fernando Palomar, ha destacat la importància de la sostenibilitat per a l'empresa.

Fernando Palomar

Ha estat un seguit d'accions com la reducció del consum, donar segones vides al material i reciclar.


Els guardons també han distingit en la categoria de Formació i Coneixement l'empresa Anuntis Segundamano España, dedicada a la publicitat 'on line' per a empreses i particulars. El director de Recursos Humans d'Anuntis Segundamano España, Robert Serrat, ha explicat el pla de formació implantat per l'empresa dins l'horari laboral, que ha estat reconegut per la Cambra de Terrassa.

Robert Serrat

Hem fet un pla de formació de més de 50 cursos al qual ha accedit el 99% de la companyia.


En la mateixa categoria, Ricoh, centrada en la gestió d'informació d'empreses i organitzacions, ha rebut la distinció pel seu pla de formació en anglès. La directora de Recursos Humans de Ricoh, Glòria Ausió ha afirmat que es tracta d'un ambiciós pla on el treballador comparteix la responsabilitat amb l'empresa.

Glòra Ausió

És un programa que és un repte, perquè vol aconseguir que bona part de la plantilla parli anglès.


Els premis, que enguany han arribat a la seva 35a edició, han distingit deu empreses de la demarcació. L'acte de lliurement dels Premis Cambra ha reunit prop de 500 persones i ha estat presidit pel conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.