Sant Cugat Empresarial vol ajudar els joves emprenedors


Temes relacionats

Sant Cugat Empresarial veu el CIT i el talent emprenedor com a reptes de futur (29/des/11)

Sant Cugat Empresarial aposta pel clúster farmacèutic i cosmètic (15/set/11)


  • Comparteix:

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix

Sant Cugat Empresarial (SCE) vol fomentar l'ajuda als joves emprenedors amb la creació d'una xarxa de consultors sèniors formada per directius prejubilats. Així ho ha anunciat aquest dijous el president del 'lobby', Frederic Boix, després de celebrar l'assemblea anual de l'entitat de Sant Cugat.

El president dels empresaris ha explicat que volen incrementar un 10% el nombre d'empreses associades i arribar a les 160 quan acabi l'any. Frederic Boix ha afirmat que uns dels objectius que s'ha marcat l'assemblea és crear xarxes entre els empresaris sèniors i els nous emprenedors.

Frederic Boix

Volem posar en marxa la creació d'un grup d'executius sèniors que ofereixin el seu suport als empresaris més joves.


Boix ha assegurat que de cara a l'any que ve l'estructura interna del 'lobby' patirà alguns canvis perquè el gerent actual es jubila. El president dels empresaris de la ciutat ha exposat que al llarg del 2011 han atès 800 demandes i que de cara a l'any que ve volen aportar més suport al Santcugatribuna i ajudar l'Ajuntament en la captació dels ponents.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha lloat el paper que desenvolupa Sant Cugat Empresarial a la ciutat.

Carles Brugarolas

És molt important per la ciutat tenir la interlocució que tenim amb Sant Cugat Empresarial, perquè miren més enllà dels seus interessos.


Boix ha afegit que a finals d'aquest any la nova senyalització i ubicació del Catalonia Inovation Triangle (CIT) a la ciutat ja estarà acabada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.