Comencen les rebaixes d'estiu amb descomptes de fins el 50%


Temes relacionats

Els comerciants de la ciutat, moderadament satisfets de les rebaixes d'hivern ( 9/mar/12)


  • Comparteix:

Han començat les rebaixes / Font: Elperiodico.cat

Han començat les rebaixes / Font: Elperiodico.cat

Els comerciants de la ciutat engeguen el període de rebaixes amb optimisme ja que preveuen que els descomptes animaran els santcugatencs a consumir. Els botiguers han rebaixat els preus entorn un 30% de mitjana, tot i que en alguns casos els descomptes arriben fins al 50%. El tèxtil i el calçat són els sectors on es preveu més moviment durant aquest estiu.

Aquest diumenge han començat les rebaixes d'estiu que s'allargaran fins a finals d'agost. A la ciutat, gran part dels comerços han obert les seves portes amb descomptes que ronden el 30% i en alguns casos els preus s'han reduït fins a un 50%, respecte el preu habitual.

La presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç (SCC), Maite Pérez, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la crisi econòmica ha fet que els comerciants siguin més previsors a l'hora d'adquirir productes i, per tant, preveu que les rebaixes donin sortida als estocs acumulats.

Maite Pérez

La crisi ha tornat als comerciants més previsors. Ara compren menys producte. Preveiem donar sortida al màxim de producte.


A mesura que avanci el període de rebaixes, els descomptes podrien ser més importants segons el sector comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.