El projecte Optievents, guanyador del concurs Yuzz Sant Cugat


Temes relacionats

Cristina Fargas 'El Yuzz m'ha permès fer realitat la meva idea d'empresa' ( 4/jul/12)

Un projecte santcugatenc, guanyador de la 2a Trobada Estatal de Yuzz de joves emprenedors ( 1/jun/12)

La sostenibilitat empresarial i un portal web infantil són algunes dels projectes de Yuzz ( 3/mai/12)

La psicologia, l'etnologia i el turisme musical, projectes del concurs d'emprenedoria Yuzz ( 2/mai/12)

El concurs d'emprenedoria Yuzz escalfa motors amb més propostes (19/abr/12)

Carles Brugarolas: 'El programa Yuzz completa l'aposta de la ciutat per l'emprenedoria' (11/abr/12)

El projecte santcugatenc 'Nutcreatives', una racionalització del disseny (10/ago/11)


  • Comparteix:

La plataforma tecnològica 'Optievents', pensada per facilitar l'organització d'esdeveniments per a empreses, ha estat la guanyadora de l'edició d'enguany del concurs Yuzz per a joves emprenedors. La seva ideadora, Cristina Fargas, ha estat premiada amb un viatge a Silicon Valley, Califòrnia, i una estada de mig any als vivers d'empresa d'EsadeCreàpolis. El projecte 'Fast', impulsat per Marc Arderius, ha estat el finalista de la ciutat amb la seva proposta d'un dispositiu per agilitzar el pagament a les benzineres.

'Optievents' és una plataforma tecnològica pensada per facilitar l'organització d'actes i esdeveniments a les empreses. Mitjançant una pàgina web, la plataforma ofereix informació sobre proveïdors, restaurants i promocions, amb l'objectiu d'optimitzar temps i recursos econòmics a les empreses.

El projecte, ideat per l'emprenedora Cristina Fargas, ha estat el guanyador de l'edició local d'enguany del concurs Yuzz per a joves emprenedors. Fargas viatjarà la darrera setmana de juliol al bressol mundial de la innovació tecnològica, Silicon Valley, amb els guanyadors dels altres 22 centres Yuzz repartirs per l'Estat espanyol. A més, l'emprenedora tindrà una estada gratuïta de sis mesos a EsadeCreàpolis per poder seguir desenvolupant el seu projecte. Dos premis que, com ha explicat Fargas en una entrevista a Cugat.cat, són una gran oportunitat per seguir creixent empresarialment.

Cristina Fargas

Anar a Silicon Valley serà una experiència per fer contactes, i estar a EsadeCreapolis ens ajudarà a llançar el producte.


Aquest és el segon any que Sant Cugat participa a la iniciativa impulsada per la Fundació Banesto, que dota una vintena de joves emprenedors d'infraestructura, assessorament i formació durant set mesos per desenvolupar el seu projecte empresarial amb base tecnològica. Més d'una vintena de joves emprenedors han participat enguany de la proposta a la ciutat.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha posat de manifesta la importància que té la promoció de talent empresarial per a la ciutat. Brugarolas ha fet una crida als participants de l'edició del Yuzz d'enguany perquè continuïn amb els seus projectes en el marc de Sant Cugat.

Carles Brugarolas

Entre tots estem ajudant a construir un entorn perquè a Sant Cugat sigui cada cop més fàcil emprendre.


El projecte 'Fast', de l'emprenedor Marc Arderius, ha estat el finalista de la ciutat i ha guanyat una estada gratuïta de mig any a EsadeCreàpolis. 'Fast' és un dispositiu electrònic de funcionament semblant al 'Teletac' que permet agilitzar el pagament a les benzineres mitjançant un aparell instal·lat dins del cotxe que permet pagar la benzina sense passar per caixa.

La presentació dels guanyadors ha tingut lloc al Cafè Auditori en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director general de la Fundació Banesto, Francesc Fajula, i el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.