Més d'un centenar de persones a l'obertura de Microgestió Sant Cugat


  • Comparteix:

Més d'un centenar de santcugatencs han assistit aquest dijous a la inauguració de la nova botiga Microgestió Sant Cugat. El nou local, que té una superfície de gairebé 400 metres quadrats i tres plantes, compta amb un punt de venda de productes Apple, servei i assessorament d'usuaris i una àmplia secció d'accessoris. Els 10 primers assistents a la inauguració han rebut un iPod Shuffle i una samarreta com a obsequi.

La nova botiga, ubicada al Carrer Santiago Rusiñol, oferirà la gamma completa d'ordinadors Mac, iPad, iPhone i iPod, juntament amb una àmplia selecció d'accessoris.

A més d'oferir servei i assessorament d'experts tant a usuaris domèstics com a professionals, Microgestió Sant Cugat organitza també periòdicament sessions de demostració i cursos de formació que es faran a la planta superior de la nova botiga. Els cursos volen ajudar els clients a treure el màxim rendiment de les seves compres.

La nova botiga de Microgestió Sant Cugat té una superfície de gairebé 400 metres quadrats, un augment considerable respecte l'anterior local que només tenia 115 metres quadrats. El gerent de Microgestió, Joan Tarrafa Ros, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el canvi d'ubicació es deu a una necessitat expressada des de la mateixa seu d'Apple.

Joan Tarrafa

Apple demanava un canvi de disseny a la botiga i ens vam plantejar un canvi de localització més gran.


Més d'un centenar de persones han assistit a l'obertura de portes de la nova botiga, que ha regalat als deu primers clients un iPod Shuffle i una samarreta promocional. A més, durant tota la tarda s'han sortejat diversos productes de la marca.

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha manifestat a Cugat.cat que l'obertura d'aquesta botiga significa la consolidació d'un tipus de negoci per a la ciutat.

Joana Barbany

A l'Ajuntament li fa molta il·lusió que hi hagi comerços que apostin per quedar-se a la ciutat.


A partir d'aquest dijous i fins dissabte la botiga farà un 10% de descompte en tots els productes Mac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.