Ikea rep més de 55.000 sol·licituds per treballar a la nova botiga de Sabadell


Temes relacionats

IKEA ofereix 380 llocs de feina per a l'establiment de Sabadell ( 1/jun/12)


  • Comparteix:

Anunci d'Ikea / Font: Ikea

Anunci d'Ikea / Font: Ikea

Ikea ha rebut en un mes 55.252 peticions per treballar al futur establiment de Sabadell que ofereix 380 llocs de treball. Fa un mes que la multinacional sueca va obrir el procés de selecció de la futura plantilla que treballarà al centre vallesà, que en un principi s'havia d'instal·lar al nostre municipi, i la companyia ha rebut en només 30 dies una allau de sol·licituds.

El procés de selecció que s'ha de continuar ara té com a objectiu cobrir les àrees de vendes logístiques, atenció al client, caixes i restaurant. Les candidatures es podien presentar fins l'últim dia de juny a la pàgina web d'Ikea. La nova botiga ofereix feina a persones de totes les edats, amb o sense experiència, i que estiguin interessades a treballar tant a jornada completa com a temps parcial. El centre, que en un principi s'havia d'instal·lar a la nostra ciutat, obrirà a finals d'aquest any a Sabadell.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.