El Yuzz es reafirma com a aposta local per incentivar l'emprenedoria


Temes relacionats

El projecte Optievents, guanyador del concurs Yuzz Sant Cugat ( 4/jul/12)

Un projecte santcugatenc, guanyador de la 2a Trobada Estatal de Yuzz de joves emprenedors (30/mai/12)

Les eines per a empreses a través de la xarxa, protagonistes del concurs Yuzz d'enguany (10/mai/12)

La psicologia, l'etnologia i el turisme musical, projectes del concurs d'emprenedoria Yuzz ( 2/mai/12)


  • Comparteix:

El Yuzz premia les idees tecnològiques dels joves emprenedors

El Yuzz premia les idees tecnològiques dels joves emprenedors

L'emprenedora Cristina Fargas ha estat la guanyadora de l'edició d'enguany del concurs per a joves emprenedors Yuzz amb el seu projecte 'Optievents'. Aquest és el segon any que Sant Cugat participa en aquesta iniciativa organitzada per la fundació Banesto en col·laboració amb l'Ajuntament. El nou reportatge de Cugat tv proposa un recorregut per l'interior del certamen des de la selecció dels projectes fins a la proclamació dels guanyadors.



El Yuzz és un concurs de talent tecnològic per a joves de 18 a 30 anys que promou l'emprenedoria empresarial amb base tecnològica. Impulsat per la fundació Banesto i amb la col·laboració de l'Ajuntament, el concurs va néixer fa tres anys amb la voluntat d'acompanyar els joves emprenedors en el dificultós procés de crear un pla d'empresa.

El concurs està present a 22 ciutats d'arreu de l'Estat espanyol i aquesta és la 2a edició que té lloc a la ciutat. El coordinador local del certamen, Lluís Fernández, destaca que l'aposta del consistori per la iniciativa emprenedora respon a la voluntat de convertir Sant Cugat en motor de l'emprenedoria.

Lluís Fernández

A Sant Cugat creiem molt en l'emprenedoria i des de Promoció Econòmica considerem que és el futur de la ciutat.


L'edició local del Yuzz ha comptat enguany amb la participació de més d'una vintena de joves que, durant un període de vuit mesos, han rebut assessorament per part de voluntaris de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT) per desenvolupar el seu projecte.

El concurs dota també els participants d'unes instal·lacions al Sant Cugat Trade Center, amb connexió a internet, on poden desenvolupar el seu projecte. A més, es programen ponències setmanals amb experts del món de la tecnologia i l'empresa per ampliar els coneixements dels joves.

Enguany, la plataforma tecnològica 'Optievents', de la jove Cristina Fargas, ha estat la guanyadora del concurs Yuzz per a joves emprenedors. Fargas ha estat premiada amb un viatge al bressol de l'emprenedoria tecnològica, Silicon Valley, i una estada de mig any als vivers d'empresa d'EsadeCreapolis.

Cristina Fargas

Anar a Silicon Valley serà una experiència per fer contactes, i estar a EsadeCreapolis ens ajudarà a llançar el producte.


El projecte 'Fast', impulsat per Marc Arderius, ha estat el finalista de la ciutat amb la seva proposta d'un dispositiu per agilitzar el pagament a les benzineres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.