Boeringher Ingelheim inicia un pilot per digitalitzar el tractament de la diabetis


  • Comparteix:

Les companyies desenvoluparan un programa digital d'autocontrol de la diabetis / Font: Estudiabetes.org

Les companyies desenvoluparan un programa digital d'autocontrol de la diabetis / Font: Estudiabetes.org

Boehringer Ingelheim ha firmat un acord amb la multinacional nord-americana Healtharegous per desenvolupar un programa digital perquè els diabètics puguin controlar-se de manera autònoma. L'objectiu del programa és aprofitar la tecnologia per facilitar la qualitat de vida d'aquests pacients amb un sistema de suport digital que enviarà els resultats del glucòmetre als monitors clínics. Les dues companyies desenvoluparan una primera fase del programa pilot amb 200 pacients dels Estats Units (EUA).

Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, i la nord-americana Healtharegous han arribat a un acord per engegar un estudi pilot que vol millorar l'estil de vida de les persones amb diabetis del tipus 2. Els participants combinaran el sistema de suport digital amb un glucòmetre autònom que enviarà els resultats als monitors clínics.

D'aquesta manera, la tecnologia serveix als pacients per fer més fàcil i efectiu el seu control de la diabetis de manera personalitzada.

Amb aquest acord, la companyia fa una aposta per la innovació i dóna resposta a las noves necessitats dels malats crònics, amb unes patologies que han de ser tractades de manera integral. Així, el tractament va més enllà dels fàrmacs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.