Empreses i particulars podran publicar els seus anuncis a iSantCugat


  • Comparteix:

iSatnCugat ofereix alternatives de promoció més econòmiques / Font: Isantcugat.com

iSatnCugat ofereix alternatives de promoció més econòmiques / Font: Isantcugat.com

L'aplicació iSantCugat per a telèfons intel·ligents ofereix una eina gratuïta a empreses i particulars de la ciutat per promocionar-se a través del 2.0. A través d'un portal a internet i l'aplicació per a mòbils, la iniciativa, gestionada per la companyia Vintia, pretén crear una xarxa local on els usuaris puguin bescanviar objectes, serveis i promocions.

iSantCugat és una iniciativa de serveis de promoció i publicitat que aprofita els avantatges que ofereixen Internet i els nous dispositius mòbils per oferir una plataforma digital on empreses i particulars poden promocionar els seus serveis de manera gratuïta.

La proposta consta d'una pàgina web, isantcugat.com, i una aplicació per a telèfons intel·ligents que potencien les sinergies locals i permeten als usuaris publicar i seguir les seves ofertes. D'aquesta manera, els particulars podran publicitar objectes que volen vendre de segona mà, buscar usuaris amb qui compartir cotxe i oferir els seus serveis. Per la seva banda, els comerços locals podran utilitzar l'eina interactiva per a publicitar els seus locals i oferir promocions concretes per a dies determinats.

El gerent de Vintia, la companyia que gestiona l'aplicació, Jordi Albareda, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la immediatesa que ofereixen les noves eines 2.0 són un dels factors claus de l'aplicació.

Jordi Albareda

La facilitat que ens dóna la telefonia mòbil actualment és la immediatesa entre la publicació de l'anunci i la recepció del missatge.


iSantCugat ja està en funcionament, tot i que fins el mes de setembre no podrà oferir totes les seves possibilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.