Els guanyadors del Momentum Project busquen alternatives de futur a Esade


Temes relacionats

Els guanyadors de Momentum Project 2012 es formen a EsadeCreàpolis (11/jul/12)

L'empresa Atbach, seleccionada per participar al programa Momentum Project ( 4/jun/12)

Esade reuneix emprenedors, estudiants i empresaris per participar al 'Momentum Project' (17/jun/11)


  • Comparteix:

Els alumnes del Momentum Project 2012 en una de les ponències / Font: Esade

Els alumnes del Momentum Project 2012 en una de les ponències / Font: Esade

Innovació, creativitat i comercialització són els principals pilars que han treballat aquesta setmana els 10 guanyadors del Momentum Project 2012, que s'han format a les instal·lacions d'EsadeCreapolis. La interacció entre els participants i la creació de sinergies ha estat una constant durant el curs intensiu, que ha comptat amb la presència de la gurú d'emprenedoria social Pamela Hartigan.

Elaborar els plans de creixement de cada empresa i potenciar la creativitat, la innovació i la comercialització social, són els principals objectius del concurs Momentum Project 2012, una iniciativa d'Esade i el BBVA nascuda fa un any que fomenta el creixement dels emprenedors socials estatals més prometedors.

Els 10 emprenedors socials premiats enguany han gaudit d'una setmana de formació a les instal·lacions d'EsadeCreapolis on han comptat amb les aportacions de professors de primer nivell de l'escola de negocis, els guanyadors de l'edició passada del concurs, directius del BBVA i estudiants internacionals.

Al llarg de tota la setmana, dos representants de cada iniciativa han compartit les seves experiències en el món de l'emprenedoria social amb la resta de participants per tal de crear xarxa i poder fer una anàlisi compartida de la realitat econòmica actual.

Un dels plats forts del curs de formació ha estat la taula rodona liderada per la directora del 'Skoll Centre for Social Entepreneurship' de la Universitat d'Oxford, Pamela Hartigan, anomenada 'Emprendre socialment, una aventura apassionant'. El debat s'ha centrat en el moment actual que viu l'emprenedoria social i les seves perspectives de futur.

Després d'aquesta setmana de formació, la segona en dos mesos, els participants tornaran a trobar-se el proper mes d'octubre a Madrid, per presentar el seu projecte a possibles inversors en l'anomenat 'Social Investment Day'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.