El santcugatenc Antonio Alcalá és el nou director general del Fujifilm España


  • Comparteix:

Antonio Alcalá / Font: Natur Pixel

Antonio Alcalá / Font: Natur Pixel

El santcugatenc Antonio Alcalá és des d'aquest juliol el director general de la filial espanyola i portuguesa de Fujifilm Corporation. Alcalá es converteix així en el primer directiu no japonès que es fa càrrec d'una filial europea de la companyia. Fujifilm España compta amb una facturació de 100 milions d'euros i una plantilla de 110 empleats entre les diferents divisions.

El negoci europeu de Fujifilm, que té seu a Dusseldorf (Alemanya), representa el 15% del negoci mundial a través de les diverses filials. És la primera vegada que el càrrec de director general d'una d'aquestes filials recau sobre un europeu. Per al santcugatenc Antonio Alcalá, això suposa un gran repte que encara amb l'objectiu de continuar amb la bona feina que la companyia ha fet a l'Estat espanyol i Portugal.

Antonio Alcalá

A Europa no hi ha cap europeu que s'hagi fet càrrec d'aquesta responsabilitat, és un gran repte. Cal continuar portant l'empresa endavant, està funcionant bé, i en aquest moment això és molt.


Fujifilm Corporation, en origen una empresa de pel·lícula fotogràfica, ha diversificat enormement el seu negoci els últims anys fins a sectors tan diferents com la cosmètica i la salut. Per Alcalá, aquesta diversificació ha estat la clau del seu èxit.

Antonio Alcalá

És un dels grans avantatges que Fuji té sobre altres competidors dins de la indústria de la fotografia, que ha sabut diversificar-se cap a altres espais, com la salut.


Alcalá s'ha responsabilitzat d'una filial que factura 100 milions d'euros i té 110 empleats al seu càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.