Endesa inverteix 76.000 euros per controlar a distància 4 centres vallesans


  • Comparteix:

Logotip d'Endesa / Font: Endesa

Logotip d'Endesa / Font: Endesa

Endesa ha invertit des de principis d'any un total de 76.600 euros en la instal·lació de dispositius electrònics a quatre centres de transformació per controlar a distància, a través de telecomandaments, diverses línies elèctriques al Vallès Occidental. Les línies elèctriques reformades donen servei a gairebé 6.000 clients repartits entre Sant Cugat, Rubí, Sabadell i Terrassa.

La mesura ha consistit a col·locar a la xarxa els mòduls electrònics necessaris i un sistema de comunicacions que permet accionar des del Centre de Control de la Companyia a Barcelona, de forma remota, els dispositius de maniobra. Aquesta propietat evita la necessitat de desplaçar equips sobre el terreny en cas d'incidències, ja siguin derivades de l'acció d'agents externs o d'anomalies a la xarxa. Així, s'estalvia temps en la localització d'avaries.

Aquests treballs, que formen part dels plans d'inversió de la companyia al Vallès Occidental, són un pas més per dotar la infraestructura elèctrica d'aquesta comarca dels darrers avenços tecnològics, amb l'objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.