Pas enrere per recuperar bonificacions al peatge de les Fonts


Temes relacionats

Lluís Recoder: 'Estem estudiant una bonificació per al peatge de les Fonts' (10/jul/12)

La ciutat insta la Generalitat a restablir la gratuïtat en el peatge de les Fonts (16/gen/12)


  • Comparteix:

El govern espanyol deroga les compensacions als peatges / Font: Premsa.santcugat.cat

El govern espanyol deroga les compensacions als peatges / Font: Premsa.santcugat.cat

La decisió del govern espanyol de derogar les compensacions als peatges podria posar en perill recuperar les bonificacions al peatge de les Fonts, tal com va avançar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, en una entrevista a Cugat.cat. Segons la Generalitat, també perillen els descomptes que actualment ja s'apliquen a les barreres .

Segons ha sortit publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) de dissabte, l'executiu de Mariano Rajoy no pagarà les compensacions pels peatges, la qual cosa fa trontollar les bonificacions que aplica la Generalitat a les autopistes catalanes. El secretari de Territori i president del grup de peatges, Damià Calvet, ja va alertar fa uns dies que sense aquest fons no es podien garantir les bonificacions que la Generalitat aplica des del primer de gener.

Si el govern espanyol no paga finalment les compensacions pels peatges podria provocar que la Generalitat deixi d'estudiar l'aplicació d'un peatge variable a la zona de les Fonts. Desembre passat, el govern va derogar la gratuïtat d'aquesta barrera per a tot el sistema urbà de Sant Cugat, Terrassa i Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.