Els comerços obren majoritàriament el dia 8 però opten per tancar persianes dilluns, festivitat de la Puríssima


  • Comparteix:

Els comerços van obrir el dia de la Constitució.

Els comerços van obrir el dia de la Constitució.

El primer cap de setmana de campanya de nadal els comerços han registrat una bona afluència de públic, sobretot dissabte. Els botiguers creuen que aquest pont de la Puríssima molta gent s'hagi acostat a mirar per poc abans de Nadal fer ja les seves compres nadalenques. Els comerços més visitats aquestes dates són, sobretot, els de roba, alimentació i regals.

Tot i que el pont de la Puríssima s'ha deixat notar a la ciutat, els comerciants que han treballat aquest cap de setmana han fet una valoració positiva de les vendes, sobretot de les registrades dissabte. I és que molts comerços i centres comercials han optat per obrir només aquest dia, a diferència d'altres botigues especialitzades que han treballat tot el cap de setmana.

Parlem del sector de la pastisseria, torroneria i articles de guarniment que troben, en aquesta època de l'any, un moment immillorable per incrementar els guanys. Escoltem les opinions d'alguns d'ells:

Comerciants

Tenim obert tots els diumenges abans de Nadal


D'altra banda, aquest cap de setmana ha permès als santcugatencs admirar de prop els llums de Nadal d'enguany. Les 350.000 bombetes de baix consum col.locades aquest 2003 han repartit, a parts iguals, elogis i crítiques:

Ciutadans

No han posat cap llum a la plaça dels Quatre Cantons


Durant aquestes festes, els llums s'encendran de sis de la tarda a onze de la nit cada dia, i fins a les dues de la matinada les nits de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.