HP renuncia a la meitat del contracte TIC de la Generalitat


  • Comparteix:

Seu d'HP a la ciutat / Font: Interempresas

Seu d'HP a la ciutat / Font: Interempresas

La multinacional nord-americana Hewlett-Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, ha presentat oferta per un dels 15 lots de les dues de les licitacions que ha tret a concurs el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat. HP ha ofertat conjuntament amb Vass Consultoria el lot de gestió de la contractació, continguts i portals. Les dues licitacions sumen un pressupost de gairebé 1.000 milions d'euros.

Aquestes licitacions inclouen el servei de les aplicacions, l'aprovisionament de llocs de treball i les de suport a l'usuari adscrits pels diferents departaments de la Generalitat i ens públics adscrits. Segons publica 'Economia Digital', HP treballava per licitar a diversos lots del contracte d'aprovisionament de llocs de treball conjuntament amb Telefónica però finalment el gegant espanyol va decidir presentar-se individualment.

El CTTI donarà a conèixer les properes setmanes les empreses presentades a les altres licitacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.