Mas Gourmets obrirà un espai gastronòmic a Mira-sol centre


Temes relacionats

El centre comercial de Mira-sol obrirà les portes al setembre (13/jun/12)

Els pisos de Promusa de Mira-sol Centre queden finalistes als Premis Habitatge Social ( 3/jun/10)


  • Comparteix:

Mas Gourmets compta amb 75 treballadors entre Barcelona i Madrid / Font: Masgourmets.com

Mas Gourmets compta amb 75 treballadors entre Barcelona i Madrid / Font: Masgourmets.com

L'empresa de distribució d'embotits Mas Gourmets obrirà un espai gastronòmic al mercat de Mira-sol, que serà el seu quinzè establiment a Catalunya. La companyia preveu arribar als 20 comerços l'any vinent, i el seu objectiu és expandir-se internacionalment.

Mas Gourmets va ser creada el 1945, i ara fa una dècada que va decidir apostar per la innovació i l'impuls del concepte d'embotits 'gourmet'. Les seves botigues es caracteritzen per incloure punts de degustació, superant el concepte de xarcuteria tradicional i convertint-se en espais gastronòmics diferenciats on no només es pot vendre sinó també tastar els seus productes.

Amb la propera obertura d'una botiga d'hamburgueses a la Boqueria, l'espai gastronòmic del complex Mira-sol Centre i tres establiments nous a Madrid, la companyia consolida encara més la seva presència a l'Estat espanyol. Tot i així, la seva presència a fires internacionals com el Borough Market de Londres i les de Torí, Marsella i Budapest és creixent, i la seva intenció a llarg termini és traslladar la fórmula de negoci que tenen els establiments d'aquí als mercats exteriors, per la qual cosa busquen socis locals a cada país.

El 2011, aquest negoci familiar va superar els 12 milions de facturació, un 33% més que l'any anterior, i s'espera que aquest any les vendes augmentin entre un 10 i un 15% més.

El complex Mira-sol Centre s'inaugurarà al setembre i comptarà amb 19 parades de mercat municipal, un supermercat de la cadena Mercadona i altres establiments, com un gimnàs obert les 24 hores, una fleca i un restaurant, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.