Els admesos als Plans d'Ocupació Municipal ja es coneixen


Temes relacionats

Avui es coneixaran els admesos als Plans d'Ocupació Municipal (23/jul/12)

Els Plans d'Ocupació Municipal per a aturats reben 466 sol·licituds (20/jul/12)

43 santcugatencs podran treballar per a l'Ajuntament durant sis mesos (26/jun/12)

Sant Cugat, una de les ciutats més adients per trobar feina en temps de crisi (29/mai/12)


  • Comparteix:

S'han presentat quasi 500 sol·licituds en un mes / Font: Premsa.santcugat.cat

S'han presentat quasi 500 sol·licituds en un mes / Font: Premsa.santcugat.cat

Ja es coneixen els treballadors admesos per fer alguna de les feines emmarcades en els Plans d'Ocupació Municipal i continuen en el procés de selecció per treballar durant sis mesos per a l'Ajuntament. La iniciativa ha rebut en menys d'un mes un total de 466 sol·licituds, dels quals 43 optaran a un lloc de feina. A partir d'octubre el consistori oferirà feina a aturats de llarga durada que hagin esgotat la prestació de desocupació.

Des de l'anunci, el mes passat, de la posada en marxa dels Plans d'Ocupació Municipal, l'Ajuntament - a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) - va rebre 466 sol·licituds per optar a un dels 43 llocs de feina. Dels sol·licitants, un 62% eren homes i un 38% eren dones.

Pel que fa als perfils sol·licitats, 223 persones optaven a un dels 23 llocs de feina a la brigada (21 peons d'obres públiques i dos oficials de primer paleta); 86 sol·licituds optaven a una de les vuit places de tècnic (set tècnics de nivell mig i un tècnic de nivell superior) i 153 persones més optaven a un dels 12 llocs de feina administratius (11 auxiliars administratius i un oficial administratiu).

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha manifestat en un comunicat que 'les gairebé 500 sol·licituds demostren la necessitat de tirar endavant un pla d'ocupació municipal que, malgrat no soluciona el greu problema de l'atur que pateix el país, ajudarà a tirar endavant aquestes 43 persones que han perdut tota prestació econòmica'.

La llista definitiva de persones admeses i excloses es pot conèixer al web Santcugat.cat. Al setembre, començarà el procés de selecció dels 43 candidats finals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.